Fast i mammaträsket

Jag hade möjligheten att gå på stan en liten stund själv, skulle möta upp en kompis och hade precis lämnat av Maja hos sin pappa på jobbet. Solen sken och det var fullt av folk på stan. Alla var så piffiga! Jag tittade mig omkring och såg hur mycket fina outfits som helst. Jag kände mig som en trasa. Även om jag var ganska fint klädd i slappa boyfriendjeans, converse, blus, kofta och min röda jacka. Men jag kände mig så praktiksk och inte alls särskillt genomtänkt. Jag kände mig som en tant-mama, inte en powermama! Usch, vilket uppvaknande. Jag har sunkat ner mig mycket mer än jag någonsin kunnat ana under föräldraledigheten. Nu ska jag ta tag i mig själv och min stil. Jag har ju egentligen hur mycket fint som helst i garderoben. Och jag var ju ganska piffig förut! Så, no more uttvättade leggings. No more slappa jeans, slapp blus och slapp jacka i kombo (man ser ju så mycket större ut!). Fram med söta kjolar, fina klänningar och dags att shapa up mig och bli den fabolus mama jag faktiskt är!

Nu blir det utrensning och strukturering av garderoben! Jag ska strukturera mig och skriva upp outfitsförslag!

6 tankar på “Fast i mammaträsket”

  1. Haha, jag tänkte detsamma för nån dag sen när jag såg mig själv i ett skyltfönster! Men det är ju inte riktigt samma sak att klä sig snyggt för en 6-månaders bebis, när dagarna innebär bebiskräk och matkladd. Function before fashion, eller hur det nu var… 😉

  2. Sofia*: Men en sexmånaders är det helt ok att köra function before fashion, men när man har en dotter på över ett o ett halvt år har man liksom inte ursäkter längre 🙂
    Camillia: Åh tack snälla du!
    Alicia: Det behövs ju göras regelbundet, tyvärr blir det inte alltid så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.