Äntligen fredag!


Bjuder på en morgonbild från Mamma o pappas kök i måndags. Maja mumsade på både ägg och smörgåsar. Förklädet är från Åhléns och kostar 99 kr. Så fint, med en liten hjärtficka på magen.

Eller äntligen, o äntligen. Den här veckan har ju gått sjukt fort. Jag har lämnat in mitt frilansuppdrag, så nu ska jag passa på att njuta av ledighet innan jobbet drar igång 1 juni.

Härligt med en ny helg! Snart kommer pappa, alias min personlige trädgårdsmästare. Vi ska ner till Plantagen (som ligger bara några hundra meter härifrån) och inhandla lite vårblommor. Fönstren och balkong ska bli fina är det tänkt. Sedan ska jag bjuda på lunch och muffins. Ett toppensätt att inleda helgen.

Imorgon ska vi till min kära och äldsta vän Janine, det är inte klokt. Vi har känt varandra i snart 20 år! Hon fyllde 27 i måndags och nu ska hon firas. Är förövrigt riktigt nöjd med hennes present, men eftersom hon läser här då o då kan jag inte avslöja något förrän på söndag.

Söndagen ska för övrigt spenderas med lilla familjen. Vi ska bara ta det lugnt. T ska kika på fotboll. Jag ska röjja i min garderob, tänkte jag.

Vad gör du i helgen?

14 tankar på “Äntligen fredag!”

 1. Isabella: Ajdå, men du klarar säkert restuppgifterna galant. Du får se till att inhandla lite pluggodis och sätta dig o köra gärnet! Lycka till!
  Petra: Maja hälsar och tackar!

 2. Linn: Tack!
  Isabella: Jag blev faktsikt grymt överraskad när lockarna började komma. T har lite lockigt hår, men inte alls så här. Maja har ju korkskruvslockar! Visste inte att jag kunde få en lockig dotter. Vi brukar skämtsamt säga att lockarna kommmer från bonusfarfar, som är superlockig, men inte har någon genetisk gemenskap med Maja 😉

 3. Ja det känns jätteskönt att äntligen få något "eget". Få börja med lite små projekt o ha lite att pyssla med. Egen trädgård och altan att sitta o äta frukosten på i sommar. Jodå det kommer nog lite bilder sen när vi flyttat in! Ska inte dra igång några stora renoveringsprojekt än men sen kanske det blir lite sånt med. Vi får se!
  Helgen blir lugn, idag ska vi passa på att umgås hela familjen, imorrn jobbar sambon igen ;-(
  Hoppas ni får en mysig helg o att balkongen blev som du tänkt dig med blommor o så!

  Så fin hon är lilla Maja!!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.