Gekås Ullared – behöver tips!

I början på maj ska jag och en mammakompis till Ullared och Gekås för att shoppa loss. Jag har velat åka dit och nu är det äntligen dags! Ska bli så himla kul! Har hört att det ska gå att göra en hel del fynd. Har du varit där? Har du några tips?

På måndag ska jag o S ha "planneringsmöte" inför vår resa. Då ska vi kika på kartan över varuhuset. Måste skriva någon slags lista och sätta en budget. Jag ska leta efter:
 
♥ Fleecekläder till Maja
♥ Regnkläder till M
♥ Baddräkt till M
♥ Bunkar i plast (om det finns rosa :-))
♥ Tyg till ett projekt i Majas rum
♥ Lite fint "pynt" till hemmet
♥ Strumpor
♥ Gardiner?
♥ Lite nya leksaker?

Vad är mer bra att köpa där?

20 tankar på “Gekås Ullared – behöver tips!”

 1. Det finns massor bra! Vi köpte leksaker där till våran tjej i julklapp o det är samma märken som i vanliga leksaksaffärer men till en mkt bättre peng kan jag säga! På en del saker skiljde det hundralappar!!!

  Jag har även köpt mkt till hemmet där, piff o inredning. Gardiner. Dukar. Lampor. Bäddset med mera med mera… Kläder har jag dock svårt att hitta där men en del fynd har jag gjort. Och barnkläder finns en hel del. En del är lite "konstiga" i storlek, kvalité och passform men det finns mkt bra oxå!!

  Mamma o syster ska dit i början av maj så jag håller på med en inköpslista till dom! 🙂

  Ha en härlig shoppingdag!

  Ta med bekväma skor 😉

 2. Jag rekommenderar verkligen pyjamasar å så till de små. Dessutom så har de softshelljackor för 100-150 kr till barnen som har varit super!

  Leksaker och spel finns det massor och billigt!

  Underkläder är superbra och billigt!
  De brukar ha snygga handväskor också!

  Är olika vad som finns vid olika tillfällen, så det är lite lurigt…
  Lycka till! /Elin som åker till GeKås iallafall två ggr/år.

 3. Softshell jacka var mitt tips också. Svärmor köpte superbillig skinnjacka t sig själv. Fanns mycket att välja på tydligen. Önskar jag skickat med henne en önskelista t M…

 4. Jag har själv aldrig varit där men förra sommaren fick vi ett regnställ med fleece inuti som vi använder mycket nu. Det har varit superbra! Hoppas ni hittar mycket fint!

 5. Enligt min smak finns det ej så mycket fina kläder, med något fint finns nog 🙂 Men stora paket tvättmedel, diskmedel o liknande grejor är billigt!!

 6. När vi åker till gekås bunkrar vi upp med allt vad hygienprodukter heter.. De sägs att det kostar ca 1000 kr i timmen att gå på gekås o det stämmer verkligen.. :s Det finns verkligen allt där till mycket bättre priser än hemma! Så ta med stora plånboken! Ha en trevlig shoppingresa! kram Cicci o Maximus!

 7. Oh jiiiises! vad hittar man INTE på Gekås? Jag älskar stället- ska själv dit i nästa vecka 🙂 Det finns så myclet barnkläder och du kan fynda riktigt bra kläder till dej, hygienprodukter, inredning, tyger, badklder, underkläer och maaassa leksaker! teeknikprylar… allt finns och allt är billigt! Det är himlen för mig 🙂 Lycka till och det ska bli kul att läsa om det när du kommer tillbaka. Det finns ju en hel massa outlets runt gekås som jag glömmer bort- glöm inte bort dom 😉

 8. Har inte varit där på ett tag men jag bor ju rätt nära, typ 5 mil. Det enda tips jag kan ge är att det brukar vara hlvtes mycket folk på förmiddagarna. Sist höll jag på att bli galen. Men alla gången jag har varit där ganska sent, tex en torsdag kl 5, då har det varit rätt lugnt faktiskt! Alla bussresor åker hem vid tre eller nåt så eftermiddagarna e bäst! Tror det e öppet till 8 så så sent som möjligt e mitt tips:)

 9. Förövrigt kan jag säga att de har allt, verkligen allt! Både väldigt mycket bra och en hel del skit. En klassiker är "ullaredssyndromet", dvs att "kalsongerna e högre fram än bak", hehe, och kläderna har lite skumma modeller och dåliga tyger ibland. En del barnkläder kan se skitbra ut o sen e de ändå sydda så inte blöjan får plats typ. Men som sagt det finns jädrigt mycket som verkligen e bra också!

 10. Jag var där igår och jag hittade massor, de hade faktiskt imponerande fina vårjackor som ett exempel. behöver du resväska är även det billigt.
  Mycket fint porslin, bestick, grytor, inredning… och leksaker i mängder, sällskapsspel är riktigt billigt, hårprylar som hårfön, plattång m.m m.m
  ja där skulle man sannerligen kunna spendera några dagar….och tusenlappar…. 🙂

 11. Softshelljacka köpte jag till Max i höstas och den är jag supernöjd med. Likaså ett fleecefodrt regnställ, helt underbart bra och billigt!!
  Sen leksaker såklart. Är nästintill halva priset på vissa leksaker. Dem har mkt märkesleksaker iaf.

 12. Kul att åka till Ullared! Jag brukar också åka dit ngn gång i bland, blir mkt köksgrejer typ plastpåsar, bakplåtspapper osv. Även duschgrejer osv, men håll koll för vissa grejer är inte alls billiga och kan lika gärna inhandlas hemma i matbutiken eller på Öb. Vi åkte före jul senast och då kan man göra bra fynd på leksaker men de barnkläder jag köpte, bastoppar, ngn tunika, vantar höll inte alls ngn kvalité utan fick kastas efter en tvätt om de ens höll tills dess. man får kolla över grejerna noga, vantar var jättespända i resåret (som sitter över handleden), tunikan hade jättesmå armar osv.. Men pyamasarna har varit klockrena och även så sockar med halkskydd -perfekt till dagis. Inredningsmässigt kan man hitta riktigt godbitar!
  Önskar er lycka till med er gekåsshopping! 🙂 Det är skoj, men jag tycker inte det är värt att åka så långt och då har jag ändå typ tre timmar kortare bilfärd en er. Men det är min personliga åsikt! 🙂 KRAMAR

 13. Hej

  Jag bor inom rimligt avstånd från Ullared och åker dit titt som tätt.
  Något som du kan sätta på din shoppinglista är sängkläder.
  De har jättefina till tjejer, med prinsessor bla. Finns fler att välja mellan. Priset är givetvis väldigt bra och jag tycker kvaliteten också är bra. Mjuka och sköna.
  Hoppas du får en lyckad shoppingrunda!

  Kram Wojtan

 14. Jag förmodar att de flesta hört om reality såpan som Gekås spelat in. Jag fick nys om en dokumentär om Ullared som precis lanserats, verkar jätterolig lol…

  Den handlar om en före detta mjölkbonde som heter Bertil Nilsson och hur han åker på en roadtripp upp till Ullared.
  Jag tror denna är betydligt roligare än Gekås såpan. Bara namnet säger en hel del; Bertil, Gekås Tur & Retur – en roadmovie. På dvd:n ska det också finnas ett spektakulärt värdetransportrån som hände i centrala Ullared 2005, ganska läskigt!

  Tror ni att detta intresserar er kan ni läsa mer om Bertil och dokumentären här:
  http://www.bertilnilsson.com
  Ni kan också stödja facebookgruppen: Bertil To Gekås and Back – a roadmovie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.