När T har fikavecka bakar jag

Och nej, vi har inte världens mest ojämställda förhållande 😉 Men jag älskar ju att baka så jag tar mer än gärna på mig hans fixa-fikabröds-uppdrag. Den här gången blev det muffins med minismarties och hallon. Det var busenkelt. Gör efter valfritt basmuffinsrecept. Droppa i smarties "efter behag", som Melker sa i Saltkråkan. Häll upp smeten i 2/3-del av formen. Tryck ner några hallon i varje form. In tills muffinsen är torra (känn efter med sticka). Tog ungefär 20 min med 200 grader.

Jag ska lyxa med en muffins och te i en av mina fina koppar till Greys om en halvtimme. T är nämligen borta på fottbollstittande ikväll, så jag får tvn för mig själv. Trevligt någon gång ibland.

Ps. Tusen tack för de fina kommentarerna i inlägget om Bloggstressen!

3 tankar på “När T har fikavecka bakar jag”

  1. Ser jättegoda ut! Muffis är så enkelt att göra och enkelt att variera och gott blir det ju nästan alltid också! 🙂 Ang bloggstressen så ska du inte alls lyssna på dom som "stressar" dej! Jag förstår dej precis- och jag förstår inte hur som med barn hinner blogga så ofta, märker ju själv hur Ally tittar och drar i mig så fort jag sätter mig att blogga lite. Å när dom sover är ju inte blogg prio 1 alltid. Du har en jättefin blogg och jag ser fram emot varje inläg när dom än kommer 🙂 Kramar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.