Tillbaka till vardagen

Ja, nu var påsken slut och dags att återgå till vardagsrutinerna. Vi har haft en fantastisk helg med mycket trevliga möten, fint väder och god mat. Jag har även fått ordning på Majas rum och fått hur mycket inspiration som helst till hur jag vill ha det inne hos henne. Ska visa bild senare, nu sover hon där. Vi ska bland annat få hjälp med att sätta upp sänghimmel och hennes bonusfarfar ska bygga ett kök till henne. Det kommer att bli så fint!

Imröstningen för Mammagalan har gått in i en ny fas. Nu har finalisterna utsetts och ni kan rösta på mig i två kategorier, Färgstarkaste mammabloggen och Bästa glamourmammabloggen. Så snälla ni, som är så söta, kan ni inte gå in och rösta igen? Det gör ni här.

3 tankar på “Tillbaka till vardagen”

  1. Du har en fin blogg men om du uppmanar dina läsare att rösta en gång till får du ju bjuda på fler inlägg! Att lämmna ett inlägg med lite text om efter påsken bara för att få fram att du vill ha röster?! Vad bjuder du dina läsare på då? Varför ska du ha nådonutav dom titlarna? Kom igen nu Stina! Du har nog tid att skriva några fler inlägg per vecka annars förtjänar du sorligt nog inte någon vinst, hur kan du själv tycka det?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.