Bästa påskpresenten

Åh, jag har helt missat att Leila har släppt sin nya tidning Leilas Country Living. Den tidningen måste vara den ultimata påskpresenten för alla housewives wannabees som mig 🙂 Om jag inte får den i ägget i morgon så ger jag nog den till mig själv i nästa vecka. Tror att det kan vara en tidning i precis min smak!

Har förresten precis blivit färdig med förberedelsena av ett av hennes recept som jag ska bjuda på till dessert imorgon. Vi ska ha hela familjen här på middag. Majas morfar, farfar, bonusfarfar, mormor, farmor, farbror och moster. Ska bli jättekul att samla allihopa!

5 tankar på “Bästa påskpresenten”

 1. glad påsk på er!!!!!

  (har bläddrat i tidningen och blev jättebesviken inte alls vad jag hoppat på..)

  nu ska vi i väg på 30 årskalas här. kramar!!

 2. Skickar ett litet födelsedagsgrattis i efterskott! Det verkar som att din dag blev hur fin som helst. 🙂

  Vill även tacka för gratulationen på min blogg! 🙂

  Kram på dig!

 3. Jag gillar nästan allt Leila gör…så jag gillade tidningen också! Kanske inte en supertidning, men det är ju faktiskt premiärnummret. =)

  Ha en bra dag.
  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.