Birthdaydinner

Min födelsedag blev hur bra, mysig och trevlig som helst! En perfekt dag. Tack allihopa för de fina gratulationerna. Igår bjöd mamma o pappa på italienska delikatesser till förätt och kyckling till vamrrättt. Till efterätt hade jag bakat halloncupcakes! Vi valde att äts middag hemma istället för restaurang. Ett mycket smart drag, då kunde Maja gå och lägga sig när hon ville (hon fick sova extra mycket igår, men vadle ändå att tacka för sig vid halv nio). Mycket lugnar att sitta hemma och äta i lugn och ro än att vara stressad på restaurang med en tjej med spring i benen.


Jag hittade underbart fina servetter på Stockhome. En superaffär som har mycket snygga och roliga saker. Billiga är de också!

Jag och Maja bytte om till middagen. Jag i top och kjol från H&M. Maja i blud från H&M och klänning från portugal som morfar har köpt.

Älskade morfar som är lite tanned från Italienresan.

Presentbordet. Jag fick yogmatta, godis, smycken till mitt armband frånn Tomas Sabo, Italienska Vogue, en härlig parfym från Vercace och ett stort bidrag till en cykel!

Rida, rida ranka!


Efter att Maja somnat dukade vi upp för efterätt i "salongen".

De rosa kopparna är från Lagerhaus, de kostar 99 kr st. Jag köpte fyra stycken till mig själv i födelsedagspresent.

Halloncupcakes med whitechocolatefrosting. Dessa var så smarriga, så det blir nog en till "frukostefterätt" idag"

Min syster, mamma, pappa i och så jag.

5 tankar på “Birthdaydinner”

  1. Mysigt det såg ut :-)fina koppar o bra pris på dem.Håller med dig ang resturangbesök visst e det trevligt att äta ute men oftast godare hemma o lugnare om man har en vild ettåring kram o ha en fin skärtorsdag.

  2. Petra: Ja, man får helt enkelt inse sina begränsningar som småbarnförälder. Visst kan man fortfarande äta ute, men den middagen måste matcha lillans sov-och mattider. Och så får man vara beredd på att bli lite svettig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.