Ute på äventyr

Idag åkte vi ut til Sickla Köpkvarter och lekte på Andys. Maja tyckte att det var helfestligt, särskillt när hon fick åka stora rutchkanan med mamma! Efter att Maja och kompisen Linnea lekt av sig fick tjejerna mat och sedan slockande de i vagnarna. Perfekt, för då kunde mammorna äta lunch i lugn och ro. Jag åt en supergod saffranspasta med räkor och coctailtomater. Nu har vi precis landat hemma och ska röja lite inför imorgon. Då vankas det födelsedag här hemma och jag tänker inte ägna min dag åt hushållsarbete! Mer än bakning, men det tycker jag ju är kul!


Lilla rutchkanan var också spännande!

Busfia!

Bland bollarna
Publicerat i Maja:

4 tankar på “Ute på äventyr”

  1. Har aldrig varit där och lekt med Zoe, dock funderat på det många gånger. Kanske dags att slå slag i saken? Låter som ni haft en mysig dag 🙂 Kram!

  2. Åh, vilken härlig kalufs hon har:D När hann din dotter bli så stor? Har följt din blogg sedan du var gravid, haha, känner mig verkligen som en 80-årig tant när jag säger det; men vart tar tiden vägen?:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.