Snart är det min dag…

… och allt jag önskar mig är 6 ord… Nej, skämt o sido. Det ska bli kul med födelsedag. Jag ska lunha o shoppa med Alexandra. På kvällen kommer familjen, vi ska äta mat och jag ska bjuda på hembakat till efterätt (hemligt än så länge, ni får se imorn).

Jag hade sett fram emot Desperate ikväll, men istället visar de någon slags sport på is som jag inte ens tänker benämna med namn, så besviken är jag. Har tröstat mig lite med (äcklig) påskcoklad. Hua, smakade som chokladen i chokladkalendrarna, men vad gör man när man bli akut chokladsugen?

Funderar på om jag ska ta och gå o lägga mig och invänta morgondagen?

1 tanke på “Snart är det min dag…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.