Reminds me of the old days

Jag har blivit barn och samboledig. Min familj har åkt iväg och träffat Ts morfar. Så just nu sitter jag och tokjobbar på mitt frilansuppdrag. Känns som på den gamla goda tiden när jag pluggade på Svenska skolan i London och söndagarna vigdes åt plugg. Från att jag gick upp tills att jag gick o lade mig pluggade jag, varenda söndag. Det var ganska hårt tryck i skolan och långa dagar. Jag gjorde bara avbrott för mat och för mitt dåvarande favoritprogram, den Coca cola-sponsrade serien Young Americans. Som tur är behöver jag inte riktigt sitta så länge nu. Men jag+jobb+dator+söndag=nostalgi.

Vad gör du idag?

6 tankar på “Reminds me of the old days”

 1. Samma här!! Familjen har åkt till farmor o farfar och jag har fått tid till att plugga, har suttit sedan de åkte klockan nio, nu tog jag en paus för att kika här, fick dock sms om att de är på g hem så ska göra iordning lite fika och sedan köra effektivt tills de kommer igen.
  Känns så tomt, tyst och konstigt! Men nyttigt, har fått gjort massor!
  Stor kram! Hoppas jobbet går bra!

 2. Skönt med lite egentid, även om det är för att jobba. Kul att du påminde mig om Young Americans, det programmet hade jag helt "glömt bort". Jag älskade den serien.
  Kram

 3. Hej

  Låter helt underbart med egentid, det skulle jag verkligen behöva.
  Lägger till dig på Bloglovin och kommer att återkomma. Har ju lovat att veta allt om alla inför Mammablogg Galan i sommar!

  Wojtan

 4. Sofia S: Bra att du fick mycket gjort!
  Elin: Jag med!
  Vickan: Ett skrivjobb om mode för en kundtidning.
  Wojtan: Kul att du tittade in!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.