Godmorgon Lördag!

Härligt att vakna av att solen lyser in mellan persiennerna! Underbara sol, som jag har längtat efter dig. Det känns så skönt med helg, vi har haft en intensiv vecka men nu är vi lediga hela famijen. Om någon timme ska vi åka iväg till simhalen och bada. Det ska bli så kul, Maja njöt så mycket sist. I eftermiddag kommer älskade syster hit, hon stannar på middag!

Nu ska jag duka fram lite lyxig lördagsfrukost och bläddra lite i DN.

Måste för övrigt tipsa om de underabara doftljus jag köpte på IKEA, de luktar som lakan gör när de är nytvättade och har torkat utomhus. Ljuvligt med andra ord! Leta efter de blå ljusen i tre-pack nästa gång ni är där.

1 tanke på “Godmorgon Lördag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.