När blev hon så stor?

Jag hänger inte med. Min lilla bebis har plötsligt blivit en stor liten flicka. Vet vad hon vill, sitter på stolar, springer, pratar och dricker själv ur glas! Imorgon blir hon ett och ett halv år, min lilla snutta. Det känns som om vi kom hem från bb nyss. Hur ska det här gå? Ska det gå så här fort hela livet?

Publicerat i Maja:

4 tankar på “När blev hon så stor?”

  1. Ja det är läskigt så fort det går! Vår pojke blir halvåret den 9:e och det är först nu man börjar få rutin på vardagen med en bebis, när han knappt är en bebis längre! Man måste verkligen se till att ta tillvara på dagarna då de försvinner så fort! Ha en bra dag!

  2. Jaa, stora tjejen:) men ärligt talat, har du sett något sötare? man vill ju bara äta upp henne:) Kramar till er alla

  3. Ja men visst är det helt sjukt konstigt!! Tidsperspektivet har ju blivit helknas sen man fick barn. Allt bara ruuuuusar. Skrämmande! Vi satt ju nyss o peppade varandra på FL om att få plus igen. O nu vips har vi två stora barn som e som två egna "stora" riktiga människor med egen vilja o egna liv. Egentligen har man ju som du säger precis landat från BB, fast samtidigt har man ju kämpat o gjort sååå mycket det här året. Dte e liksom både och och det går inte ihop, haha, knäppt! Va söt hon e!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.