Jeansen är dina!

Grattis Emilia, du vann jeansen i min och Kappahls tävling.

Här är den vinnande motivationen:

Jag har alltid på mig mörka tajta stuprörsjeans men nu när en ny årstid står vid tröskeln så känner jag att det skulle vara roligt med lite omväxling! Därför hade jag väldigt gärna velat vinna jeansen (i minsta storleken) som modellen på bilden ovan har på sig. Jag tycker det är jätetsnyggt med jeans med lite lösare passform. Jag skulle kombinera jeansen med att par höga klackar, och en cremevit transparent blus med stooora volanger. Håret skulle jag bara ha i enkel tajta ballerinaknut. Sammanfattningsvis: Avslappnat, stilrent med lite edge 🙂

Maila ditt namn och din adress, samt modell, tvätt och storlek till mig på girle.blogg@hotmail.com så ska jag se till att Kappahl får dina uppgifter, så att de kan skicka hem dina jeans till dig.

Tack alla övriga deltagare, hade jag haft jeans till er allihopa skulle ni definitivt få ett varsitt par. Det är ni värda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.