Underbart bröllop!

Igår var vi på bröllop (därav bloggtorkan). Vi började redan vid tolvsnåret med lite bubbel i badet. Sedan gjorde vi oss iordning och åkte ut långt ut på Ekerö till vackra Munsö kyrka. Efteråt bjöds det på en otroligt fin bröllopsfest med gott sällskap, god mat och vacker miljö på Rastaborgs slott. Brudparet hade verkligen fått till en bra mix av männsikor och bröllopet att en underbar stämning. Särskillt roligt var att de i menyn presenterat samtliga gäster med några rader. En bra isbrytare! Så smart att ha på större fester där alla kanske inte känner varandra.

Det här var min beskrvning:
"Journalist och bloggprinssessa som har superkoll på mode, både för stora och små. Sambo med nr 37 (T såklart, min anm)."

Ganska passande, tycker ni inte?

Vi hade det så trevligt och kom inte hem förrän sent. Ikeabesöket är inställt på grund av olika anledningar, vilket passar ganska bra. Då kan jag ta det lugnt. Ska åka iväg och handla lite mat, men annars har vi inga planer. Pussa på Maja när hon kommer hem förstås. Och Gossip Girl kl 7. Mmmm, skönt med söndag.

4 tankar på “Underbart bröllop!”

  1. Alltid skönt med slappa söndagar=) men jag röstar för lite bilder på gårdagens look=) hälsa T och pussa lillan, kram på er=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.