Mammalyx

Ikväll är T borta på en jobbgrej. Vilket betyder tjejkväll för oss härhemma. Eftersom Maja brukar kasta in handuken runt sjutiden har jag några timmar för mig själv. Greys är självskrivet men jag ska även passa på att lyxa med mina nya tidningar som jag köpte idag. Allt i Hemmet för lite vårinredningsinspiration. Inredningen har liksom strandat ett tag, men nu är jag sugen på att ta nästa steg. Köpte med mig Elle Mat & Vin. Dels för att omslaget var så himla fint (ser ni hur bra mina tidningar passar ihop?) och dels för att de lockade med lammstek. Något som vi tänkt att bjuda på när vi har en stor familjesammankomst på Påskafton.

Jag har på senare tid upptäckt att en ny hobby/intresse vuxit fram hos mig. Mat. Visst har jag alltid tyckt att mat varit ett trevligt inslag i livet och har alltid lagat mat. Men nu känner jag att jag har utvecklat ett genuint intresse. Jag älskar att botanisera bland kokböcker i bokhandlen, letar gärna recept i tidningar, böcker och bloggar. Jag går ständigt och funderar på vad jag ska baka härnäst. Kul med ett "vuxenintresse"!

2 tankar på “Mammalyx”

  1. Jag gillar också matlagning, och bakning. Skulle gärna stå några timmar vid spisen om dagen, men dessvärre räcker inte riktigt tiden till 🙂 Kram!

  2. 2009-04-01 @ 22:56:50

    Postat av: sverker p

    jag vill se din dotter (min bro??? brosrs sondotter) vart i ditt komplicerade blogg ser jag henne
    p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.