Tacksam


Älskad

Idag är jag fortfarande tokförkyld. Kanske var det inte supersmart att jobba hela helgen, men det är ju lätt att konstatera såhär i efterhand. Som tur är har vår lilla familj ett otroligt "skyddsnät" runt omkring oss som ställer upp i vått och tort. Våra föräldrar är alla klippor, och de bor allihopa ca en kvart ifrån oss. För en stund sedan kom Mamma och hämtade upp Maja. Hon ska få spendera dagen och natten hos mormor och morfar. Perfekt för henne, eftersom hon får mycket uppmärksamhet där. Och perfekt för mig, nu kan jag vila mig frisk. Imorgon ska Maja eventuellt få leka med farmor också. Är så otroligt tacksam för att det finns så många runt Maja som älskar henne och som vill ta hand om henne när vi inte kan. T har det tufft på jobbet, och eftersom han var hemma så mycket för två veckor sedan, när jag var sjuk senast, så blev den här lösningen perfekt.

Publicerat i Maja:

6 tankar på “Tacksam”

  1. Hej Stina! Har läst din blogg ett tag men utan att kommentera! Men bättre sent än aldrig och här är min första! 🙂
    Tycker om det sättet du skriver på, så jordnära och ärligt! En favorit! Jag såg dig på H&M igår men vågade inte gå fram och säga hej.. vet liksom inte vad jag skulle säga..jaja, kanske en annan gång? Krya på dig! Kramar!

  2. Hej Stina! Har läst din blogg ett tag men utan att kommentera! Men bättre sent än aldrig och här är min första! 🙂
    Tycker om det sättet du skriver på, så jordnära och ärligt! En favorit! Jag såg dig på H&M igår men vågade inte gå fram och säga hej.. vet liksom inte vad jag skulle säga..jaja, kanske en annan gång? Krya på dig! Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.