Jag lottar ut ett par jeans!

Jag har fått den stora äran att ge en av mina läsare ett par jeans från Kappahls nya jeanskollektion. För att tävla går du in på Kappahls hemsida och väljer ut den modell som skulle passa dig. Skriv sedan en kommentar under det här inlägget där du berättar vilken modell du vill ha och hur du skulle styla dina nya jeans i vår. Glöm inte att ange mailadress, så att jag kan kontakta dig om du vinner.

Tävlingen pågår i en vecka, till och med måndag den 30 mars kl 24.00.

Ett stort lycka till!

46 tankar på “Jag lottar ut ett par jeans!”

 1. Anna: Jag ska kolla upp det där med stl.
  Erika: Glöm inte att skriva hur du vill stajla dina nya jeans!
  Lia: Nope, bilden är en pressbild från Kappahl.

 2. Jag skulle vilja ha slim-jeansen. Är i desperat behov av att uppdatera min garderob efter två graviditeter på 3 år. Jag skulle stajla dem med ett par högklackade svarta pumps, en cool vit tee och en svart kavaj till, alt en paljettkofta för att kunna svira ut på stan på kvällen.

 3. Jag vill vinna de snygga bootcut jeansen! Jag har endast ett par jeans i min garderob, och de är ett par gamla slitna med hål överallt. Så ett par nya jeans behöver jag verkligen 🙂

  Och jag skulle matcha dem med ett par snygga vita sneakers, en t-shirt med något snyggt tryck på och såklart skinnjacka! På kvällen/festen skulle jag byta ut skorna till högklackat!

 4. Åh vilken superrolig tävling! Klart att man måste vara med.

  Kappahls hemsida fungerade inte så bra för mig, krånglar en massa.

  Men jag skulle vilja ha Extra jeansen.

  Jag skulle styla mina jeans med ett långt kanske lite over-size linne. Och sedan ett smalt bälte vid midjan. Och på fötterna ett par snygga sandaletter(om det är varmt väder ute).

  Skulle inte det vara snyggt?

 5. Jag vill vara med och tävla, jag har fött två barn med bara 15 månaders mellanrum, så det enda i garderoben som passar är gravidkläder.

  Om jag vinner skulle jag välja jeansen med nr 594424.

  Jag skulle matcha dem med ett par "jesussandaler" om en tunika i sommarfärger.

  Jag har skrivit om tävlingen på min blogg.

 6. Jag satsar på ett par 594424 low bootcut, storlek 36. Jag kommer ha några av alla mina söta sandaler till och en fin "70-tals" tunika.

 7. Jag skulle så gärna vilja vinna ett par nya jeans modell sraight st.44. Jag har hela vintern kämpat med att gå ner några kilon så nu börjar mina jeans hänga en hel del. Jag skulle nog bära en vit tunika. Jag älskar vitt. Jag länkar Kram Märta

 8. Jag skulle vilja ha extra jeansen med artikelnr 135913.
  Har precis blivit singel efter ett 3års förhållande och känner verkligen att jag behöver fokusera på mig själv. En rejäl upphottning av garderoben skulle definitivt hjälpa. Jag skulle ha jeansen med mina nya vita sneakers, ett vitt "gubb-linne" och stora örhängen, och om det är lite kyligt så skulle jag ha en grön pösig stickad mössa och min skinnjacka till 🙂

 9. Jag skulle vilja vinna 655639 Till dom skulle jag ha en lång tunika eller ett långt linne och min stickade ponsho. Min gympaskor och en stickad sjal om jag inte har ponshon.

 10. Jag vill jättegärna vara med och tävla om ett par fina jeans! 🙂 Om jag vinner kunde jag tänka mig den sommarblå modellen 115329. Till det ett vitt linne med en finstickad, brun cardigan, Pilgrim-smycke och armband i blått, ett snyggt skärp och bruna sandaler.

 11. Jag skulle välja jeansen med artikelnummer 135913. Sen skulle jag matcha med ett lite längre löst linne och ett par turkosa högklackade skor. En outfit som både passar under dagen och för en utekväll.

 12. Hej
  Vilken bra tävling du har! Jag behöver verkligen ett par nya snygga jeans då jag fick barn för 4 månader sedan och har insett att mina gamla jeans inte passar längre… Jag skulle välja de snygga jeansen för 449 kronor (artikelnummer 135913) och till det skulle jag ha en tajt svart tröja med den färggrann sjal och mina svarta stövlar.
  MVH
  Malin L
  malinlofving(at)gmail.com

 13. Jag skulle vilja ha jeansleggingsen och till det så skulle jag ha mina bruna gladiatorsandaler, en vanlig vit tröja och ovanpå det min korta skinnjacka och självklart så kommer jag har en väska med lång rem till och ett par stora solbrillor på mig 🙂 = NICE 😀

 14. Jag skulle gärna vilja ha low bootcut-modellen! Är i akut behov av jeans eftersom jag fortfarande hasar omkring i "föregraviditetsjeans" och sonen är 10 månader! Eftersom kroppen ändras så sitter de gamla jeansen inte riktigt bra, så ett par nya inför våren vore toppen!

  Håller tummarna!!

 15. Jag skulle välja (mörk)blåa jeansleggings. Till jeansen skulle jag använda ett par svarta skor med klack och öppen tå, en vit/ljusblå tunika i ett "skjort-liknande" material. Ett långt halsband till och vips så skulle man ha en fin outfit 😀

 16. Jag har alltid på mig mörka tajta stuprörsjeans men nu när en ny årstid står vid tröskeln så känner jag att det skulle vara roligt med lite omväxling! Därför hade jag väldigt gärna velat vinna jeansen (i minsta storleken) som modellen på bilden ovan har på sig. Jag tycker det är jätetsnyggt med jeans med lite lösare passform. Jag skulle kombinera jeansen med att par höga klackar, och en cremevit transparent blus med stooora volanger. Håret skulle jag bara ha i enkel tajta ballerinaknut. Sammanfattningsvis: Avslappnat, stilrent med lite edge 🙂

  Ha en bra dag!

  Mvh Emilia (walemi-7@student.ltu.se)

 17. Hej
  Jag har tittat in på kappAls hemsida och tror att ett par regular jeans skulle passa mig bäst.En tuff sjkorta skulle jag och så vilja ha till.

 18. Hej! Jag skulle välja jeansen med passform slim med hög midja art. nr: 664615. Till det kanske en snygg ljusblå skjorta med vitt linne under och ett brunt långt trähalsband.
  Till kvällen kan de kombineras med lite högre klackar och en vit söt blus och med lockar i håret.

  Ha en bra dag!

 19. Oh, har lite problem med KappAhls hemsida vad gäller just jeansern men ett par ljusa jeans, regular fit, vill jag ha till sommaren. Till det en lagom gullig topp 133173, och enkla sandaler.
  Har lyckats bra med min viktnedgång så nu känns det roligt att kolla kläder/ maria

 20. ja vill vinna den som e på första sidan på slim där jeansen visas stort, om du fattar XD

  <a href="mailto:kellyxu@hotmail.com”>kellyxu@hotmail.com

 21. ja vill vinna den som e på första sidan på slim där jeansen visas stort, om du fattar XD

  <a href="mailto:kellyxu@hotmail.com”>kellyxu@hotmail.com

 22. Härlig tävling! Jag skulle välja SLIMjeansen eftersom jag älskar SLIMjeans! Jag skulle ha dom med ett par snygga stövlar och en pösig kofta med knyt i midjan när det är kallt och ett sommrigt fladdrigt linne med söta sandaler på sommaren! Ska jag ut på kvällen blir det höga klackar/kilklackar på istället! Man kan matcha allt ihop med SLIMjeans!

 23. vilken underbar tävling:-)
  om jag nu hade turen att vinna skulle jag föredra modell nr 506964.
  dessa jeans skulle jag styla med, andra små jeans bitar, i slitet material, dessa skulle jag sy fast på jeans benen både fram och bak,ca 3st/ben/ sida.
  tror de skulle hotta upp jeansen en del och jag skulle garanterat vara ensam om att bära exakt dessa:-)

 24. Jag skulle ta jeansen 664615, till dem mina höga grå stövlar, ett svart bälte och en enkel vit t-tröja.

 25. Om Jag skulle vinna så blev det 594424 i blått,supersnygga.
  Tll detta högklackat och en vit romantisk tunika

 26. För mej skulle det bli jeans 594424,supersnygga.
  Jag skulle ha dem med sn söt sommrig vit tunika och sandaler

 27. jag skulle vilja ha jeans 664615 i blått
  Till dessa snygga sandaler en söt somrig singoalla blus och stora silverörhängen

 28. Jag vill ha 664615 i blått
  jag skulle göra ett snyggt mönster med nitar från framfickan och ner åt, ett stjärnfall kanske.
  Till det en snygg thigt top och sneakers

 29. Jag skulle ta jeansen; 145177 som då förhoppningsvis är blå 🙂

  Till detta hade jag matchat med en vit mönstrad halvlång skjorta och till detta, beige/bruna gladiator sandaler med gulddetaljer samt en sido väska i beige/brun med fransar och ett par brun guldiga solglasögon 🙂

  DÖ SNYGGT!!!

 30. åh jag vill tävla!!!

  jag vill vinna ett par stretchjeans-tights från kappahl i mörkblått.

  och jag skulle styla dem så här:
  -mörkblå stretchjeanstights, Kappahl
  -högklackade kamelfärgade pumps, Tiger
  -stor marinblå/vit randig t-shirt, H&M
  – tjock flätstickad kofta, Bomerang
  – stora solglasögon, Gucci

  och i ena handen matchande kamelfärgade Mullbery väskan och i andra handen Olivia med liknande klädsel 😉

 31. Hm mitt inlägg kom inte med?? har du spärrat mig 😉 testar igen:

  åh jag vill tävla!!!

  jag vill vinna ett par stretchjeans-tights från kappahl i mörkblått.

  och jag skulle styla dem så här:
  -mörkblå stretchjeanstights, Kappahl
  -högklackade kamelfärgade pumps, Tiger
  -stor marinblå/vit randig t-shirt, H&M
  – tjock flätstickad kofta, Bomerang
  – stora solglasögon, Gucci

  och i ena handen matchande kamelfärgade Mullbery väskan och i andra handen Olivia med liknande klädsel 😉

 32. Jag vill så gärna vara med och tävla!
  & jag kollade igenom sidan och hittade ett par superfina svarta tighta byxor som heter ",117093" i storleken 36/medium

  Jag skulle styla dom med ett vitt overzise linne med ett rött smalt bälte vid bröstet, ett par söta röda ballerinaskor och en röd söt midjeväska
  och till det, såklart röda läppar!

  det skulle väll vara somrigt och fint?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.