Samma lika


I farten i nya shades, även de från Lindex.

Igår fick Maja en ny klänning från Lindex. Hur söt som helst. Jag tänkte att vi kunde matscha till våren, jag har ju också en röd klänning med vita prickar. Jag gillar att vi passar med varandra. Om Maja har ljusa kläder en dag, försöker jag ljusa upp även min outfit. Jag har oftast jeans när hon har jeans. Har hon rosa, kör jag också lite pastelligt. Jag vill inte skära mig mot min dotter, skulle aldrig klä henne i "retro" samtidigt som jag själv bär "preppy". Vi hör ju ihop, och jag vill att det ska synas.

Mer om att matcha sitt barn skriver jag om i mitt gästspel på Mammamaffia, där jag hjälper dig att sno mamma-kändisstilen.

4 tankar på “Samma lika”

 1. Sweetie ♡

  Surfar runt för att nominera inför mamma blogg galan & ville lämna en tass att jag varit här!!

  Önskar er en härlig söndag & grattis med syrran (gick inte att kommentera i inlägg över)

  Kramar
  //Sessan

 2. Hej!
  Har smugit omkring här inne hos Dig under ett par veckors tid i syfte om att nominera Din blogg till Mammablogg Galan!

  Nu är Din blogg färdig nominerad, inom kort kommer Du inne på Mammablogg Galans sida kunna se vilken/vilka kategorier den är nominerad till.

  Vi hoppas komma igång med röstningarna inom de närmaste 24 timmarna.

  Vi ses den 4 juli!

  Kram

  Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.