Förkyld igen!

Usch så trist, jag vaknade upp snuvig o dan. Vi som skulle gå på öppna förskolan idag. Får helt enkelt byta ut det mot ett besök på apoteket. Man får nämligen inte gå till öf om man känner sig minsta förkyld, och jag vill inte smitta de andra barnen o mammorna. Maja älskar ju att vara där, men vi får sikta på nästa vecka.

5 tankar på “Förkyld igen!”

 1. Bra av dig att inte gå dit förkyld, det är så många som bryter mot de reglerna och sprider förkylningar och magsjuka som en löpeld…

  Krya på dig!

  Kramar!

 2. Jessica: Ja, det är ju till 90% säkerhet att det är därifrån jag fått min förkylning. Häromdagen var det tex en mamma som tog med sin dagisson också, med förklaringen att han varit sjuk o inte fick gå till dagis. Men till öppna får han gå?!?! Blev alldeles chockad. Det är väl inte ok att gå till öf o smitta ner alla bebisar?
  Anonym: Tack!

 3. Krya på dig Stina! Usch så trist att bli sjuk, hoppas Maja klarar sig!

  vet du, jag skulle behöva hela ditt namn ang Airtours-tävlingen, priserna är på väg ut nu men de saknar tydligen några namn fastän jag mailat dem och jag minns inte ditt efternamn. Du kan väl maila på englasshowroom@hotmail.com?

  Kramar

 4. Grattis till vinsten i Englas resetävling! Skulle kommentera under ditt senaste inlägg, men det gick inte. Men hoppas du ser det här. Grattis så mycket! Nu får ni resa till ert älskade Spanien 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.