Hos Astrid på Junibacken


Maja älskar att pyssla i kök, och lyckan var gjord när Junibacken erbjöd hela tre stycken! Mormor hjälper till i bakgrunden.

I söndags åkte jag och Maja tillsammans med mormor ut till Djurgården för att besöka Junibacken. Vi hade en helt underbar förmiddag. Innan vikom dit var jag lite orolig för att Maja skulle vara för liten, men det var hon inte. Det fanns hur mycket som helst att leka med för henne. Junibacken var hur fint som helst och väldigt välvårdat. Maja lekte i Elsa Beskow-landet och i Villa Villekulla. Hon satt hänförd framför barnteatern "Solägget". Det trodde jag verkligen inte, hon som har så mycket myror i benen. Men jag tror att hon tyckte att det var jättespännande, så nu ska jag försöka leta upp fler barnteatrar för de minsta. Vi åkte även sagotåget, Maja blev alldeles till sig och pekade "titta, titta" och hoppade upp och ner. Det ända som var lite läskigt var Katla och Nagiala, för där var det lite mörkt. 

När vi hade lekt och busat i flera timmar var det dags för lunch. Maja fick en barnportion av Karlsson på taket-köttbullar, Och hon åt upp nästan alltihopa. Hon var så hungrig. Sedan somnade hon innan vi kom till Strandvägen i bilstolen och snarkade hela vägen hem! 


Först blev det fika innan vi lekte.

I Majas trädgårdsland fick man tyvärr inte gå in, men fint var det!


Mamma o Maja i Ville Villakulla.


Maja leker i en megabok i väntan på sagotåget.


I blåbärsskogen. Maja hade T-shirt från H&M, Hängselklänning och leggings från Polarn o Pyret. Skor från Converse.


Mer kökslek!
Publicerat i Maja:

9 tankar på “Hos Astrid på Junibacken”

 1. Gud vad underbar hon är i converseskorna!! Gud vad sugen jag blir på att köpa ett par till hedda, jag som precis klickat hem två andra par på nätet.. Vad har Maja för strl? Är de stora/små?

 2. Vad roligt set ser ut! Ska ta en trip senare i vår med Hugo. Vilken ålder borde de små vara uppe i? Hugo är ju bara 1 år än sålänge.

  Conversen är sååååå snygga!

 3. Victoria: Visst är de? Är så nöjd med den outfiten!
  Anna: Du måste köpa den till molly!
  Donnasandra: Maja hälsar o tackar!
  Sofia S: De är så fina. Converse är stora i stl, hon har 21 i sina, de är precis lagom. Eg har hon 22.5-23.
  Cissi: Hihi, hela min o Ts familj är mörk, bara vi tre som är blondiner!
  Emelie&Hugo: Jag tror att Hugo kommer att tycka att det är roligt. Jag tror att de får ut mest om de går. Alla barn under tre går in gratis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.