Bara jag och min cheesecake

T har stuckit till London på en liten buisnesstrip. Jag är inte ett dugg avis…. Vill också åka till London. Jaja, det är ju tjejtv ikväll. Nu är det Den rätta för Rosing – varför fastnar jag alltid på skräptv? Sen är det favvisen Desperate Housewives, yummie! Den serien blir ju bara bättre o bättre. Jag ska lyxa med Blueberry cheesecake, den blev supergod när den fått stå i kylskåpet ett tag. Det är jag värd efter det jobbiga pilatespasset jag körde efter att Maja knoppat.

5 tankar på “Bara jag och min cheesecake”

 1. Har också helt ofrivilligt fastnat för Rosings program. Först tyckte jag mest det var pinsamt, men sedan var jag helt plötsligt fast. Desperate däremot har ju alltid varit bra! 🙂

 2. Mia: Jag kan närsomhelst 😀
  Josefine: Ja, jag har bakat efter Leilas recept.
  Caroline: Dåliga dokusåper är någon slags drog 🙂

 3. Hej Stina & grattis till supersöta Maja, känner mig inte ett dugg efter 😉 Din cheesecake ser fantastisk ut, tror jag ska baka en på momangen.
  Vore rolig om vi kunde stråla samman med barnen och Nicole någon dag.
  Stor kram Emilie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.