Tjejmiddag


Ett glas bubbel är självskrivet när det vankas tjejkväll.

I lördags var jag bjuden på tjejmiddag hemma hos Janine. SÅ trevligt att komma iväg lite och snacka med tjejkompisarna. Vi åt supergod sallad, ostbricka och drack lite vin. Kvällen försvann på en sekund och jag var inte hemma förrän sent! Så sent som jag var ute i lärdags var det mkt länge sedan jag var. Hade det så trevligt och jag fick en massa ny energi av mina underbara vänner.


Salladsbuffé, så att alla kunde kombinera sin sallad precis som de ville ha den. Så här blev min:


Tyvärr lyckades jag inte fä till någon bild på varken mig eller värdinnan. Men fina Nicole fastnade i linsen i alla fall.

2 tankar på “Tjejmiddag”

  1. Hej Stina,

    tänkte bara säga att jag har hittat hit så att jag inte sitter och läser i smyg.. Jag var inne på bloggtoppen och letade efter lite roliga modebloggar, och lyckades komma in på din blogg! Det verkar som att allt är jättebra med dig och din lilla familj, det är så kul att få lite uppdatering! Vi var ju ändå bra vänner en gång i tiden 🙂
    kramar från elin (olsson, från london)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.