Godmorgon lördag!


Bästa köksassistenten som smuttar på en morgonsmoothie. Visst är hon fin i sin nya tröja?

Denna morgon började 06.10! Oj oj, men underligt nog kände jag mig ganska utvilad. Eftersom jag ska på tjejmddag kväll så tog jag Maja imorse (eller fortfarande, eftersom T tycks ha tagit lång sovmorgon o sover fortfarande) så att jag får sova lite längre imorgon.

Eftersom jag glömt att köpa kesella så blev det inget bak igår, däremot nu på morgonen. Maja hjälpte till och nu står kakan i ugnen. Det blir Leilas New York Blueberry Cheesecake. SKa bli spännande att smaka sen, har aldrig bakat cheesecake innan.

När T vaknar blir det brunch med prinskorv, bacon o äggröra. Och kaka till efterätt. Börjar bli riktigt hungrig nu, så jag hoppas att han vaknar snart.

Annars tar vi det lugnt idag på dan, lite städprojekt, och kanske en liten nap för mig så att jag orkar ikväll. Är bjuden hem till Janine på klassisk tjejmiddag, något jag inte varit på sen förra våren, så det ska blir riktigt kul. Jag känner alla tjejer utom en, men har träffat henne tidigare så det blir toppenmysigt. Kul att få klä sig lite fint och prata bort några timmar över ett glas vin.


Så här såg kakan ut innan den åkte in i ugnen.

10 tankar på “Godmorgon lördag!”

  1. Det är skönt att man kan dela upp det så att man kan få sova ut en morgon iallafall. Olivia gillade förresten Majas nya kläder. -Itti (Kitty) sa hon när vi tittade på bilderna. Sen klickade jag vidare in på Elin Klings blogg och då pekade hon på en bild av Elin och sa mamma. Det tackar man för 😉

  2. Vi delar också upp mornarna- det är ganska skönt faktikst! 06.10 är dock vanligt för oss, idag fick vi sova till 6.40 vilket är en enorm sovmorgon hihi… tänk så olika det kan vara! Ha en riktigt trevlig kväll ikväll!!

  3. Men gud Maja är ju så FRUKTANSVÄRT söt.. hAde jag sån där bakhjälp skulle jag gärna baka varje lördagsmorgon!! =) Vilken skithärlig bild! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.