We love shopping!


Det blev mest Maja-shopping idag (jag bytte en klänning, så helt tomhänt blev jag inte). Jag lyxade till med ett ex av Elle. Det var så länge sedan jag läste Elle, men nu lockade den med bla Josefine Bornebusch och henne gillar jag skarpt. Vi gick faktiskt på samma gymnadieskola en gång i tiden. Hon var en cool tredjeringare och jag var en newbie i ettan. När jag kom hem låg Mama i brevlådan, så det blir en trevlig läshelg!

Maja fick en tittutbok om hundar (favvodjuret just nu) så att vi kunde äta en lugn lunch.

Söt hängselklänning från POP (hade trevliga rabatter)


Lite från kollaget från tidigare i veckan och en söt keps.

Bra basictisha i naturvitt med sött "ihåligt" rosettmönster.

Superfin i randigt är lillan! Allt från H&M offcourse.

Tips! Det är medlemsvecka nu så alla clubmedlemmar har 10% rabatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.