Torsdag


idag har vi varit på öppna förskolan på förmiddagen.Alltid lika trevligt för Maja att leka av sig och för mig att prata av mig. nu har Maja äntligen somnat i sin säng, en timme senare än vanligt. Hon ville inte vila, utan stod i sängen och sjöng! Men nu är det som sagt tyst och jag ska passa på att äta lunch, titta lite på tv och surfa när jag har lite tid för mig själv.

Ikväll blir det storhandling på Willys, skönt att fylla upp föråden lite.

Idag har jag på mig:
♥ Ullkofta, julklapp från mamma
♥ Blommig blus, h&m
♥ Svart linne, h&m logg
♥ Mörka stuprör, h&m &demin (de nya)
♥ röda naglar med Mavala Bordeaux
♥ Armband med ett M från Thomas Sabo

Ute kör jag päls från clothes (gamla trend) och gummistövlar, det enda som funkar i slasket!

6 tankar på “Torsdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.