Jag vill ha vår!


Det här fotot är taget den 16 mars förra året, alltså nästan precis för ett år sedan. Ser ni? Både sol och vårjackor! När är det dags i år?

Oj vad trött jag är på det här blasket nu. Trodde att vi inte skulle få någon mer snö, så fullkomligt vräker det ner hur mycket som helst i flera dagar. Usch! Men nu ska det väl vända snart? Jag vill slippa overaller, åkpåsar, stövlar, kappor och mössor. Vill ha sneakers, ballerinas, skinnjacka, solglasöson. Vill vara ute och leka i parken, äta lunch på en filt och njuta av sol och blå himmel. Vill ta med Maja till Skansen och titta på djurungarna, ta en båttur ut i skärgården eller bara njuta av lekparkens gungor utan att frysa ihjäl. Snälla? Några plusgrader och sol till helgen? Please?

5 tankar på “Jag vill ha vår!”

 1. Vill ju oxå ha vår! nu går man ju bara å väntar på slasket. Hoppas att era dagar e bra och att ni inte saknar oss för mkt =) . Kram

 2. Ska jag avslöja nåt? Jag har redan skinnjacka (med tjock tröja under) och sneakers 😉 Jag orkade inte vänta… men så har vi inte fått så mkt snö i dagarna som ni heller.. men fy va trist med vinterkläder!!!

  Kram

 3. Ja, jag håller med! Vill också ha sol och värme! Ballerina, skinnjacka och solglasögon är ju självklart klädseln för i vår. Sedan en snygg väska på armen och håret utsläppt i vårsolen 😉

  Och Maja är ju lika söt som vanligt. Så stor hon har blivit nu! Både mor och dotter är ju urgulliga! 🙂

 4. (Vet att bilden var tagen för ett år sen, blev lite fel skrivet. Hehe..) 🙂 Men hon ser så stor ut på dina andra bilder, det var det jag menade! 🙂

  Kramar Emelie

 5. Åh vår och sköna sol längtar jag oxå efter…
  I Sälen där jag bor, njuter vi härlig vårsol i fortfarande massvis av snö!!

  Jag ska oxå på galan, ska bli riktigt kul!!

  Ida

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.