Mammagalan 2009

I sommar ska jag på Mammablogg galan. Så himla bra intiativ. Jag har varit på en hel del modebloggsmingel och det är alltid lika kul att träffa medbloggerskor. I juli åker bland annat jag och Anna till Göteborg. Riktig mammalyx med en natt på hotell, god mat och trevlig sällskap. Eftersom det "bara" är 100 gäster kommer jag att ha en chans att träffa många andra mammabloggerskor.

Nu till den stora frågan – vad ska man ha på sig ;-)?

10 tankar på “Mammagalan 2009”

 1. Hej!!
  Nu finns det inte många biljetter kvar till Mammablogg Galan!! Kul!

  Det innebär även att röstningarna inför de olika Awarden kommer att dra igång! Så har du ännu inte kikat in på Mammablogg Galans hemsida, rek jag att Du gör det inom kort, och kollar så att din blogg presenteras under det namn som du själv önskar.

  För så snart som röstningarna kommer igång har vi inga möjligheter att ändra på namnet.

  Pga utrymmesbrist, kommer själva röstningen inte gå av stapeln inne på Mammablogg Galans hemsida, utan inne på min blogg. Redan nu har vi skapat en sida där inne som heter Vem är Norges & Sveriges bästa Mammabloggare?

  Ska bli spännande att se vilka de lyckliga vinnarna är!

  Inom de närmaste dagarna kommer vi att kunna presentera de sista priserna!Vi sitter i slutförhandlingar med en hel del nya samarbetspartners!

  Vi ses den 4 juli 2009!

  Kram

  Annika

 2. Jag ska oxå på galan! Ska bli riktigt trevligt och spännande!

  En av mina första tankar var som din…
  Vad ska jag ha på mig!?

  Får snällt vänta på dresscoden antar jag!
  Men så länge kan man ju alltid knåpa ihop små outfits-förslag…

  Ha det gott!
  M

 3. Jag ska oxå på galan! Ska bli riktigt trevligt och spännande!

  En av mina första tankar var som din…
  Vad ska jag ha på mig!?

  Får snällt vänta på dresscoden antar jag!
  Men så länge kan man ju alltid knåpa ihop små outfits-förslag…

  Ha det gott!
  M

 4. Väntar med spänning på dresscoden! I vilket fall som helst tänker jag ha klänning på mig, sen vad det blir för sort får man väl anpassa till dresscoden. Är jättesugen på den där Odd Molly jag bloggade om häromdan

 5. Hej

  Vad kul att du kommer på Mammablogg Galan! Vi jobbar nu för fullt med att bestämma i vilken kategori alla ska nomineras inför galan. Är här inne och läser för att se vart just du ska hamna.

  Ses till sommaren!
  Wojtan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.