H&M Spring

H&M har fått in mycket fint till våren för småtjejer. Jag ska lägga in en beställning till Maja lite senare den här månaden har jag tänkt. Även om allt kommer att gå att köpa i butik under våren så är det något visst med att få hem ett stort paket med vårkläder. Jag har beställt via Rowells (som det hette då) sedan jag var liten och kommer att fortsätta med det. När avi-smset piper till blir man alldeles pirrig. Och det gör inget att jag får gå och vänta och längta lite efter de nya kläderna.

Maja satsar på rosa, navy, preppy, sött och tufft i en salig blanding i vår. Sneakers från Nike.

7 tankar på “H&M Spring”

 1. Hej!

  Jag heter Greta och jobbar på Pr-byrån Dist. Jag skulle vilja skicka dig ett presskit från en svensk klädkedja och undrar om du vill skicka din adress till mig, så snabbt som möjligt?

  Tack på förhand!
  Vänliga hälsningar, Greta
  greta@dist.se

 2. Fina kläder! Du som är bloggproffs…hur får man bilderna inramade och utan bakgrund? (dvs samma som bloggen)

  Får inte alls till det i min blogg 🙁

  kramar
  Petra

 3. Jättefint! Jag har redan beställt ett par omg från HM till Hedda, gillar deras barngrejer! Ett par sådana nikeskor hade min lilla i höstas, kanonbra! Kommer bli några liknande i vår. Visst är det fantastiskt skoj att shoppa till de små? `KRAMAR

 4. Greta: Jag har mailat dig.

  Petra: Hm, förstår inte riktigt vad du menar, jag gör mina kollage i photoshop och använder genomskinlig bakgrund. Var det det du menar? Det underlättar ju oxå att min bakgrund på bloggen är vit. Då slipper jag vara så nogrann när jag frilägger bilderna.

  Sofia S: Så kul att minishoppa! H&M är super. Bra att skorna är bra, tyckte att de såg fina ut.

 5. hej ..:)
  kul att du tittade in till mig..:) Maja har en väldigt bra klädsmak..:) mycket lik min Stinas garderob..;) Rosa och rosa.. och lite rosa..;)

  och ja visst har hon fint namn..

  kramkram

 6. Stina- aha, så man kan göra genomskinlig bakgrund och frilägga? Det var precis det jag menade. Har bara inte klurat ut hur man använder PS på något bra sätt. Är glad PS-amatör än så länge 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.