Sunday morning


Så snygga lakan från H&M Home. Känns så krispiga och "sommar vid havet".

Det är något visst med att vakna upp på söndagsmorgnar. Jag njuter alltid lite extra med lång frukost och kanske ett bubbelbad. Söndagar är lugn och ro, ingen stress. Sista dagen på veckan, idag spenderar vi den med en gammal släkting. Min pappas moster (som har fungerat som en extrafarmor för mig under hela uppväxten) har längtat så efter Maja så i eftermiddag åker vi hem till henne och gör henne glad.

Jag hann inte med att se schlagern igår, men jag blev glad när jag såg att min favvo Caroline af Ugglas tog sig till final. Jag tror dock att mumsmums tar hem alltihop. Vi får väl se om en vecka. Jag ska på tjejmiddag på finalkvällen, så jag kanske får se reprisen. Eller så kikar vi lite alla girls.

2 tankar på “Sunday morning”

  1. Det låter som en härlig dag. Kul att höra att det är fler som gillar Ugglas. Inte för att den kommer vinna Melodifestivalen men det är himla bra. Ha en toppensöndag! Själv ska jag städa lite 😉
    kram
    Petra

  2. allvarligt, är ugglas din favorit??? haha vad olika man kan tycka, jag tycker hon var sämtst i hela melo haha .

    jaaa heja mumsmums!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.