Äntligen helg!


Nybadade fredagstjejer

Den här veckan har varit ovanligt lång. Beror nog på jobb hela föra helgen, plus att jag var sjuk. Men nu är det fredag och hela familjen är lediga. Så skönt. Fredagskvällen bjuder på sann tradition: Tacos! Alltid lika gott. Imorgon ska vi åka o simma, ska bli såååå kul. Efter det blir det brunch och så ska jag tigga till mig en liten shoppingtur. En toppenlördag med andra ord.

Vad ska ni göra i helgen?

4 tankar på “Äntligen helg!”

 1. Hoppas ni får en trevlig fredagskväll och håller tummarna för shoppingen 🙂 Jag och Ally är bjudna på lunch hos min bror och det ska bli mycket mysigt!

 2. Tack för Din förhandsbokning till Mammablogg Galan den 4 juli 2009!

  Din blogg är nu inlagd på Galans hemsida!

  Vi ser fram emot att få träffa Dig i sommar!

  Kram

  Duracellmamman, Sessan & Wojtan

 3. yey! har du bokat galan nu?
  Här har vi lugn helg med familjemys. Nu ska jag ut och leta rätt på en flaska rödvin till rödvinssåsen (om systemet inte har stängt) och ikväll blir det ju den obligatoriska melodifestivalen som jag älskar att hata ;). Men jag håller på Rigo och Topaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.