Tripp trapp trull till mammas hjärtegull

Just nu har Maja den vita plastbarnstolen från Ikea. Jag som absolut inte skulle ha den. Men när vi hade stolpanik såldes bara den på ikea, och för 99 spänn såg jag den som en tillfällig lösning. Tycker nämligen att den är hemskt ful. Upptäckte senare att den dock var superpraktisk. Bra med eget bord till lillan där hon kan kladda hur mycket hon vill. Sisch säger det, sen är den avtorkad och ren.

Ett tag till kan hon sitta i sin babystol. Men jag skulle gärna vilja köpe en "större" stol till henne så  småningom. Kanske till sommaren. När jag om min syster var små hade vi varsin Tripp Trapp från Stokke. Hur bra som helst, som växer med barnet. På det glada åttiotalet när vi var telingar fanns det bara träfärgade stolar. Nu finns den i hur många färger som helst. Jag tror att det lutar åt en vit. Snyggt, stilrent, passar in i vårt hem och kan användas av både Maja och ev. framtida syskon. Men så såg jag att den fanns i ROSA när jag kikade in på hemsida. Mums, vilken liten godbit! Men som sagt, det blir nog en vit….. eller kanske en rosa?

5 tankar på “Tripp trapp trull till mammas hjärtegull”

 1. Vi har också den från IKEA. Ful som stryk men som du säger, VÄLDIGT praktisk! Jag tror dock att hon ska få en tripp trapp till 1-årsdagen?
  Hoppas att ni får en riktig kanonhelg, trots jobb!
  Kramar

 2. LÅter som en mysig dag ni haft 🙂

  Vi stod i samma val och kval ang Tripptrappen.. Turkos eller svart?! Men så valde vi den turkosa 🙂 Och vi ångrar oss INTE! Stolen ska ju växa med barnet så senare kan de ha stolen på sitt rum vid skrivbord el liknande. Jag tycker alltså att du ska välja den ROSA 😉

  Kram

 3. Vi har två tripp trapp och jag älskar dom! Vi har whitewash eftersom jag hörde att många som har vita säger att färgen skavs av så fort man stöter emot något. Så blir det inte på våra whitewash, vilket jag är glad över då barnen gärna vill skjuta runt stolarna och vara med överallt. Rosa låter annars väldigt fint. 🙂

 4. Vi har en tripptrapp till Hedda och den är hur bra som helst! Sedan ngn månad tillbaks har vi tagit bort babybygeln och nu klättrar hon upp själv gosungen! Hon blir alltid lika stolt 🙂
  Hoppas ni har haft en härlig helg! KRAMAR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.