Jäsning pågår

Jag har precis satt en sats bullar (visst säger man så?). Blev så himla sugen och inspirerad när jag kikade in hos Janine. Mums med nybakta kanelbullar till fredagsfikat!

Vi har varit en sväng i några butiker och ätit lite lunch (som inte alls var god, trist när man betalat dyrt!). Maja fick en body, vi hade likadana förra året och nu är har hon sista storleken som den görs i, så det gäller att passa på! Lite nya hårspännen till lillan blev det också. Får se om hon gillar det, luggen börjar bli riktigt lång nu, men spännena brukar inte få sitta i så länge. Jag villinte klippa henne, har sett alldeles för många snea hemmaklippta luggar för att "utsätta" sessan för det. Än så länge funkar det, men snart får vi väl gå till frisören med henne. Visar bild på lillshoppingen senare. Mamma gick inte lottlös, jag hittade en söt sailortröja från Lindex som jag helt enkelt inte kunde låta bli att köpa. Tänker ha på mig den imorgon. Jag älskar nya kläder!

Lillan sover middag på balkongen och jag njuter av lugnet och lyssnar på Sophie Zelmani. Älskade fredag!

3 tankar på “Jäsning pågår”

  1. Förstår att du inte vill klippa själv, men från en som gjort båda: Det blev ännu "sneare" hos frisören då ella VÄGRADE titta upp en ända gång… Så jag föredrar min snea lugg.
    Roligt att mina bullar – som faktiskt inte blev så bra av nån anledning – lockade till fler bullbak!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.