Snart fredag!

I helgen jobbar jag (hoppas, hoppas jag hamnar på barnavdelningen, det är så trevligt), så imorgon ska jag njuta till max av att det nästan är helg. Jag ska ta med mig sessan och luncha ute på servering. Vi ska kika lite i affärer och ha en mysdag tillsammans.

Jag handlar i princip aldrig på Kappahl, men av någon anledning är jag sms-kund och nu har jag 25% på ett helt köp. Lägligt nog kikade jag in hos Kattis och hon visade upp en urtjusig väska. Var den kommer ifrån? Kappahl. Måste kika om jag ser den imorgon, då kanske, kanske den får följa med hem. Visst ser den fräsch ut?

2 tankar på “Snart fredag!”

  1. Kul att du tittade in hos mig. Jag registerade mig nu för att få den där 25% checken! Ska nog slå till på den jag med (även om jag har en mindre variant redan). Såg du att det finns en matchande portmonä till för 79kr? 🙂 Hoppas den finns kvar nu bara.

    Så det var du, vi stod bakom dig i kassakön. :)Förresten måste jag säga att du var himla fin i håret, du passar jättebra i page! Vi var i sickla och handlade för att sen hälsa på mina föräldrar som bor i skogalund. Är från Värmdö från början men bodde i Nacka under gymnasietiden innan jag flyttade ihop med min kille istan. Ska flytta tillbaka till Nacka i framtiden 🙂

  2. Kattis: Jag såg bara väskan, men den fick vara kvar i butiken. Hittade något annat som jag hellre ville ha 🙂 Tack för page-komplimangen! Jag är uppvuxen i Nacka (mamma o pappa bor fortfarande i s-boo), men jag vill nog inte flytta tillbaka 😉 Det skulle vara för fina forum o sickla isf 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.