Mitt superfynd

Bokrean är i ju i full gång och ett kanske något otippat ställe att fynda böcker är Lidl. Men det gjorde jag! Fick tag i härliga Rosendahls trädgårdscafées kokbok. I och för sig på engelska, av någon underlig anledning, men för ynka 39.90 är det ju ett mindre problem. Jag fingrade på den här boken redan i somras när jag var på Rosedahl. Men där tog den många hundralappar för den. Gissa om jag blev lycklig när jag nu fann den för nästan ingenting. Det finns hur mycket smarriga recept som helst!

8 tankar på “Mitt superfynd”

  1. Min absoluta favorit. Håller med föregående skrivare att receptet på cookisarna är det bästa- och jag har minsann baka många cookies i mina dagar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.