I ett

Oj, dagen försvann. Vi stack hem till syster efter frukost o hängde där hela dagen. Hon bjöd på god lunch och när Maja sov passade vi på att låna syrrans roomies Wii. Så sjukt kul! Jag var hur bra som helst 😉

Vi hann hem lagom till presskonferensen och offentliggörandet av kronsprinsessans förlovning. Så himla kul! Jag fick minsann torka en och en annan tår i ögonvrån. Så fina de var, matchade och allt. Och man såg att Daniel hade en viss humor som blänkte till emellanåt. I övrigt måste det kännas märkligt att kalla sin blivande fru för "kronprinsessan" och inte "Vicktoria", eller kanske till och med "Vickan"?

Jag o Maja har haft tjejkväll här hemma. När hon gick o lade sig körde jag ett pass pilates, och nu väntar skumbadet på mig. Så skönt!

2 tankar på “I ett”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.