Ingen shopping

Det blev inga me&I-kläder för mig igår. Jag hittade inget som passade, det var inte riktigt min stil. Det fanns flera söta modeller och fina färgsättningar, tyvärr var de "felkombinerade" enligt min smak, alltså fel modell på rätt mönster och fel mönster på rätt modell. Men vad gör det när jag hade en så trevlig eftermiddag. Nicole måste vara den ultimata värdinnan, hon är så duktig på att få folk att känna sig välkomna. Hon hade bakat sjukt goda saker, likaså Janine, som hjälpt till. Så trevligt att träffa lite tjejer och snacka bort några timmar. Och så fick jag snusa på en liten Natalie, som är två månader. Gullefia! Hon var lika stor nu om Maja var när hon föddes, tänk hur olika det kan vara!

Efter besöket hos Nicole åkte jag hem till mamma o pappa där Maja varit under eftermiddagen. Där blev vi bjudna på god mat (som lev över till lunchlåda – jihooo). En riktigt mysig söndag alltså!

Bloggen ökade förra veckan också. Det betyder att fler och fler hittar hit. Jättekul tycker jag. Så jag tänkte höra med er kära läsare, är det något speciellt ni vill veta mer om? Vad saknar ni i bloggen?

6 tankar på “Ingen shopping”

 1. jag hittade inget i Me&I kollektionen i år heller. men jag hoppas det kommer lite moln-kläder under våren, älskar deras molnmönster!!

  har du aldrig funderat på att lösenskydda dina inlägg? om du har så många läsare men så få som kommenterar så tycker jag gott smygläsarna kan få krypa till korset och be om lösen. du delar ju med dig så friksotigt av bilder på majsan och dig så då tycker jag absolut du är värd lite feedback av alla de du skriver för.

  KRAM från vintrigt örebro

 2. ps om jag får önska något så vorde det större text här i kommentarerna, kan knappt läsa!!! men det kanske bara är jag som är gammal och närsynt 🙂 nu ska jag sluta bombadera dig med kommentarer =)

 3. Skulle gärna gå på me&i party också, har hört att de ska hålla bra kvalitet! Synd att du inte hittade nånting, alltid tråkigt att gå tomhänt ifrån ett shoppingtillfälle! 🙂

 4. Vickan & Oliven: Här på blogg.se måste man lösenordsskydda hela bloggen. Hade en fundering på att göra det när mina bilder blev stulna, men valde att låta bli. Jag vill att nya läsare ska få en chans att hitta mig, det gör de inte med lösenord. Och jag har egentligen inget emot "smygläsarna", då jag också läser endel bloggar utan att kommentera. Ibland känner man att man inte har något att säga om inlägget. De kommentarer jag får är jag tacksam för, men det är inte det som är det "viktigaste" med bloggen. Tror att jag fått till textstorleken nu. Kram
  Sofia: Ja, o det är inte särskillt likt mig 😉
  Nicole: Det har du verkligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.