God morgon lördag!

Oj, klev upp efter lite sovmorgon och snön vräkte ner. Nu har det börjat avta, men härligt med lite vitt på marken. Låt nu det här bli sista snön som kommer innan våren! Snart ska jag iväg och träna. Aerobics av alla träningsformer. Egentligen hade jag nog velat göra yoga eller pilates. Men jag har hittat en träningskompis på ÖF som kommer o hämtar mig innan passet och kör mig hem efteråt, så det är perfekt för mig som är så lat och har svårt att få tummen ur. Så om några timmar kommer jag förmodligen vara helslut 😉

Annars har vi inte så mycket planer denna lördag. Jag ska damsuga. T ska titta på 100 fotbollsmatcher. Jag tänkte lura med mig hela lilla familjen på en sväng ut i parken med kanske en efterföljande trevlig lunch? Vi får se hur det blir.

Nä nu ska jag gå o pussa lite på familjen. Happy lördag!


Bjuder på en bild från i höstas, på skansen. Vi hade en toppendag med toppenväder.

4 tankar på “God morgon lördag!”

  1. Låter som en härlig lördag! Duktig du är med aerobic, skulle också ha behövt det, men här är en till som har lite svårt att få tummen ur.. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.