Nu är det över!

Hua vad jobbigt det är att sälja sig själv på arbetsintervjuer. Intervjun skedde via telefon, och jag får besked inom tre veckor om jag gått vidare till en "riktig". Vi får se hur det blir, många sökande och lågkonjunktur är en dålig kombo. Nåja, nu är det gjort! Jag tror att jag gjorde bra ifrån mig, men vad vet jag? Hur mycket kan man avgöra på ett 20-minuterssamtal i telefonen.

Nu ska jag lugna mina nerver med cola light o Days of our lives!

7 tankar på “Nu är det över!”

  1. Tack! Tänk om man kunde få esked direkt?
    Sofia: Tack!
    Sofia S: Japp, hon sov skönt på balkongen. Vi hade lagt intervjun så att hon skulle sova, det lir så svårt annars.
    Evelina: Jag ska komma ihåg dig!
    Nicole: Tack snälla du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.