Min busunge!


Mysmaja hjälpte mig att bädda sängen imorse. Vi har så mysigt om dagarna, hon är inne i en jättehärlig period där hon är glad för det mesta. Nu har vi varit bara hon o jag de två senaste dagarna på grund av min hals, men den känns inte idag så imorgon kilar vi iväg till öppna förskolan igen.
Det älskar Maja. Hon studsar upp o ner i vagnen så fort hon ser den röda träbyggnaden. Hon gillar mest att leka med spisen. Där står hon hur länge som helst, min lilla mästerkock.
Publicerat i Maja:

11 tankar på “Min busunge!”

  1. Så himla fin bild. Trist att vi inte hunnit ses nått. Dagis går bra, varit på mitt första föräldramöte i kväll. spännande! Miss u!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.