Mycket sånt här


Ett av min favvoten kommer från Willys och är en röd, koffeinfri variant med smak av bland annat blåklint och citrongräs.

Vaknade upp med tokont i halsen. Kände av det redan igårkväll, men hoppades att det var inbillning. Men sådan tur hade jag visst inte. Så vi fick ställa in dagens planer, vill ju inte smitta någon. Idag ska jag hinka te och hoppas att detta fort går över.

Än en gång, tusen tusen tack snälla Nicole som hjälpt mig att fixa bloggen så fin! Jag är dig evigt tacksam!

9 tankar på “Mycket sånt här”

 1. Välkommen till onda-hals-klubben:-) Hedda har inte varit på dagis sen början på förra veckan, slemhosta och feber, och nu var det min tur. Att man kan ha så ont i halsen? Helt otroligt.. Krya på dig!

  Fin designen på bloggen har blivit förresten! 🙂 KRAMAR

 2. Då måste jag tipsa om lite te från Indiska som jag älskar! Först Chai te som man låter dra länge och sedan fyller man på med skummad mjölk och lite socker. Sen har jag hittat två nya favoriter, Spicy Rooibos och Green Mango. Ofantligt goda! Och Green Mango är perfekt för dem som tycker att grönt te kan vara lite beskt. Mmmm, sitter själv med en kopp nu!

 3. Hej! Vilken bra blogg du har! Tkr den är jättebra verkligen. Förresten kikade in till Englas förut och såg att du var en av vinnarna till ett presentkort på 2500 kr. Bara så du vet 😛

 4. Nadja: Grönt är också gott!
  Magdalena: Mums!
  Annika: Tack!
  Sofia S: Usch o fy!
  Nina: Tack tack!
  L: O iniska-teer måste jag testa!
  Anonym: Kul att du gillar bloggen. Hihi, jag såg det, men det var 500 kr. 2500 hade varit något! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.