Bloggrekord o bloggstrul

Välkommen nya veckan! Härliigt med ny måndag o nya möjligheter. Även om jag gärna hade haft helg lite till, eftersom vi har haft det så mysigt.

Igår skulle jag pilla lite med designen. Jag har nämligen fått för mig att jag kan koda. Det kan jag inte. Jag råkade komma åt något så vips så såg bloggen helt crazy ut. Allt var upp o ner. Jag greps av panik o ringde min underbara vän Nicole och hon räddade bloggen. Tack vännen! Hon kämpade länge o väl, o nu börjar den se normal ut igen.

Igår upptäckte jag också att bloggen slog 2009 rekord. Sist jag kikade på Bloggtoppen var ni 3148 unika besökare här förra veckan. Välkomna alla nya och välkomna tillbaka alla gamla!

4 tankar på “Bloggrekord o bloggstrul”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.