Tjejtv gör sig utmärkt på söndagar


Tycker att Nate o Jenny är ursöta ihop, hoppas de får till det. Men hur gamla ska de vara egentligen? De sa att Lilla J var 15 (otroligt, men sant). Nate ser ju ut som 25 ungefär, men antar att han ska spela typ 19(?).

Mmmmm, har just toknjutit av ett Gossip Girl-avsnitt. Jag blev alldeles pirrig av av kvällens avsnitt o kom på mig själv med att le i min ensamhet flera gånger. Maja sover o T är o kikar på fotboll. Så skönt att få mysa med favvoserien just nu. Utan att någon sitter brevid o suckar o tycker att det ma tittar på är så fånigt! Kul var det också att Lilla J bar svenk design. H&M-klänningen (eller klänning och klänning, den är ju megakort) var ju välkänd när den kom, o nu när jag såg den idag ångrade jag att jag inte lyckades lägga vantarna på ett exemplar.

3 tankar på “Tjejtv gör sig utmärkt på söndagar”

  1. Yes, Jenny är 15 och Nate 17, så det är inte alls någon stor skillnad! Jenny är 15 "i verkligheten" också, alltså 93:a. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.