Nu tar vi fredag

Jippie! Inatt sov lillan i sin säng utan ett knysst från 19.30 till 06.50! Ouiiii, big improvemtent! Jag drack mitt "kvällsro"-te igårkväll och sedan fick jag massage av T så jag somnade sött vid elva och vaknade inte en enda gång på hela natten. Så skönt!

Vi kickstartade morgonen med havregrynsgröt och äppelmos (Maja åt upp äppelmoset, o struntade i gröten ;-)) sedan röjde vi gärnet. Lägenheten fick sig en ordentlig genomkörare så nu är det så fint och fräscht här hemma. Nu har jag tagit helg med gott samvete. Lillan sover sin nap, när hon vaknar ska vi ut en sväng o handla lite nödvändigheter inför helgen.

Har ju fått kommentarer om att jag borde våga kapa håret i blondinlägget. Ni har gjort mig lite sugen, får se! Ni får ju så klart se resultatet här på bloggen.

5 tankar på “Nu tar vi fredag”

  1. Caroline: Jagt slutade plugga i maj 2007. Under sommaren hade jag ett vik på h&m som min föräldrapenning är grundad på. Jag hade tur, kunde lika gärna fått lägstanivå om fk varit griniga.
    Alec: Mys med familjen såklart 🙂
    Ebbas Mamma Angelica: Tack det samma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.