Blondes have more fun


Jag tycker att Jessicas Simpsons frisyr är så snygg här! Riktigt så djärv är jag nog inte på lördag, det blir nog bara topparna. Men hennes blonda nyans är jag sugen på.

I helgen ska jag ä-n-t-l-i-g-e-n till frisören. Det var alldeles för länge sedan jag var där, har fått skjuta på det av olika anledningar. Men nu är det dags, och det behövs sannerligen. Känner mig riktgit risig i håret, med utväxt och slitna toppar. Jág siktar på att bli blondare. Har tyckt att jag inte riktigt blivit så blond de senaste gånger som jag önskat, så den här gången tar jag med mig bilder för att min duktiga frisör ska förstå vilken nyans jag är ute efter. Ska bli så skönt att li fräsch i håret igen, jag kommer att känna mig mycket snyggare!

6 tankar på “Blondes have more fun”

  1. Jo, du vågar! Klippte mig nyss själv i den frisyren, efter många år av långt. Känns helfräscht och blir perfekt i vår/sommar 🙂

  2. Maria: Nja, jag vet inte riktigt. Har inte så mkt självfall, så det skulle nog inte bli lika snyggt på mig. Men kanske.
    Cissi: Hos Rebecka på Blonde i Enskede.
    Petra: Kanske…
    Anna: Bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.