Välkommen måndag!


En hängig liten tjej får sin frukostvälling i soffan för en stund sedan.

Vi är ganska nyuppstigna här hemma. Nåja, vi har hunnit duscha (jag), klätt på oss och käkat frukost. Men mycket längre än så har vi inte hunnit. Maja kom in till oss vid tre inatt, varm o gnällig. Hon har fortfarande lite feber, även om hon verkar ganska pigg. Hon leker för fullt inne i sitt rum. Men hon är lite hängig på ögat så vi tar det lugnt idag. Hade egentligen tänkt att gå på öppna förskolan, men vill såklart inte gå dit nu när sessan inte är hundra. Tänkte kika lite på Martha, sen tar vi nog en liten promenad i det vackra vädret. Solen strålar nämligen från blå himmel hos oss idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.