Nästan vår?


På väg ut, Maja är hur trött som helst!

Åh vilket superhärligt väder vi har här i Stockholm idag. Efter att Maja fått lunch stoppade jag ner henne i vagnen så att hon skulle få sova middag. Så härligt att gå längs vattnet i solskenet. Eller gå och gå, det var fullkomligt tokhalt så jag såg nog mer ut som bambi på hal is än som en powerwalkare 🙂 Maja somnade efter några minuter i vagnen och jag passade på att sitta i solgasset som värmde ordentligt och bara NJUTA! Jag fick första vårkänslorna idag!

När vi kom hem damsög jag lägenheten, och när jag precis skulle sätta igång o damtorka vaknade lillan ute på balkongen. Efter bara 40 min. Vilket är mycket ovanligt, hon brukar kunna ligga ute i vagnen och sova både två och tre timmar. Hon var fortfarande superdupertrött, så jag testade att söva om henne i sin egen säng. Och tänk det funkade, hon sover fortfarande!

Ska passa på att käka lite lunch medan hon sussar. Och kolla på daytime tv!


Så här gott sover Maja  vagnen, med både filt o åkpåse.

Glad mamma i solen. Premiär för solglasögon iår. Mössan är ny från H&M.

6 tankar på “Nästan vår?”

  1. Vårkänslor i sthlm :-)vilken tur jag åker ner nästa v då för här i norrland är det inga vårkänslor utan mer julstämmning med all snö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.