Crazy natt


Febrig liten tjej med stort morgonrufs som leker på sitt rum.

Inatt vaknade Maja o skrek. Jag fattade ganska snabbt att hon hade feber. Feberskriket är helt annorlunda mot det vanliga skriket. När vi skulle försöka ta tempen på henne blev hon helt hysterisk och det tog en lång stund innan vi lyckats lugna ner henne. Hon fick alvedon fast jag inte fått en ordentlig temp, sen sov hon tätt, tätt resten av natten. Hon vaknade hur många gånger som helst och var superhet. Nu på morgonen är hon vid gott mod, men febrig. Hon har fått alvedon och leker inne på sitt rum. Vi skulle ju iväg på kalas i eftermiddag, vi avvaktar, men som det ser ut nu blir vi hemma. Vill ju inte smitta de andra små barnen om det skulle vara något ordentligt Maja har åkt på.


Efter nätter som denna är man värd lite lyxfrukost! Juice, te, scones m creamcheese o hallonmarmelad o fruktdryck till hjärtat (tur att jag köpte sådana igår, det är lite svårt att få i henne något när hon är febrig).
Publicerat i Maja:

7 tankar på “Crazy natt”

  1. hej!! känns som om det var såå längesen nu! hur har ni det? tråkigt att höra att maja är sjuk. här har vi det bara bra. livia älskar att vara hemma med pappa. det händer ngt här varje dag.kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.