Lycklig fredag alla läsare!


En något suddig mobilbild på ett nybadat hjärta och en osminkad mamma.

Maja somnade för en stund sedan (rekordtidigt) och jag njuter av fredagslugnet. T ringde från kontoret, han är äntligen på väg hem. Jag sitter här och tokmyser med tända ljus o ett glas rött. Är så otroligt tacksam för allt fint jag har i mitt liv. Jag har en fantastisk sambo (som förhoppningsvis kommer att förstå att han ska bli min man en dag) och underbar dotter. Hon har varit så mysig de senaste dagarna, vi har skrattat så mycket ihop. Och busat, lekt och tittat på varann i samförstånd. Lilla vän, mamma ska alltid finnas här för dig. Jag är så glad att vi hittade vår drömlägenhet redan på första visningen. Att jag har en utildning i bagaget. Ibland glömmer man bort allt det bra och fokuserar på tråkigheter som snöblandat regn och jobbrist. Men idag är ingen sådan dag, idag är det en rosa dag!

Happy friday allihopa! En extra happy friday önskar jag Josefine med familj som fick sin lilla prinsessa imorse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.