Fredagsmys!

Vi har tjejmys här hemma med nybakta cookies, sugrörsdricka och godis (men det sparar jag tills "På spåret" ikväll). Maja o jag har haft besök på förmiddagen, lunchat och varit o handlat lite i det tämligen intressanta vädret (blötsnö/regn o bugga=bad combination).

Imorgon ska vi iväg på släktkalas men innan dess ska jag o sessan en sväng på stan. Ska bli riktigt mysigt, har inte varit i city på evigheter, ska försöka hinna med Bruka, Sia och Zara. Men bara titta, inte shoppa 😉

2 tankar på “Fredagsmys!”

  1. Ja vilket skitväder! Jag blev helt dyngsur om fötterna när jag var ute idag. Kul med släktkalas, själv ska jag på möbelmässan i helgen längta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.