Godmorgon torsdag!


Bjuder på en gammal morgonbild. Lilla flickan, det här måste vara någon gång i januari förra året. Saknar bebistiden, även om det är väldigt kul med Maja just nu också! Just nu står hon och tittar ut genom fönstret, pekar på snön och säger: "Titta!"

Vi morgonmyser lite i soffan innan dagen börjar på allvar. God frukost (grovt bröd med ost, kalkon o grönt, smoothie på mango, blåbär o banan samt te) gör att det känns extra trevligt att vakna idag. Snön vräker ner utanför fönstret, men vi ska trotsa ovädret o bege oss till öppna förskolan. Det är så lyxigt att ha en ÖF så nära, så dagar/veckor som denna när vi inte har så mycket planer, kan vi spenderar förmiddagarna där.

I eftermiddag ska jag städa lite, så att vi kan njuta i helgen. Jag ska bädda rent med våra nya lakan vi fick av mamma igår. De kommer från Hemtex Living-kollektion (jag fullkomligt älskar den kollektionen) och är riktigt lyxiga. Mamma gjorde ett klipp, ordinarie pris var 549 kr styck, men nu reade de ut dem för 199, det var desutom ta 3 betala för 2! Så ikväll glider vi ner i ren lyx! Lovar att ta en bild på sängen sen så att ni får se!

1 tanke på “Godmorgon torsdag!”

  1. Älskar, älskar älskar också den serien från Hemtex. Köpte också nya påslakan och underlakan när det erbjudandet fanns. Sovrummet blev som nytt för 400 kr fast än det eg skulle kostat 1500. Vilket kap!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.